Breus:

Enllestit el tema de la nostra presentació! mireu-ho. Siusplau, passeu-me una imatge, una font, i digueu-me quin nick voleu dur.

diumenge, 18 de novembre del 2007

Merks pntbll team blog!

Hola MERKS!!!

La necessitat de mantenir-nos en contacte amb certa freqüència i per tal de tenir un espai propi pels nostres assumptes de paintball... s'ha fet efectiu aquest Merks pntbll Forum! Tot seguit d'escriure aquest post, el primer que faré serà enviar-vos una solicitud per a que us feu membres. Hi ha dos classes de membres. Els normals, que poden escriure missatges, i els administradors que tenen al seu abast totes les variables que poden manipular-se per tal de controlar cada aspecte del Blog. Jo sóc administrador i cadascun de vosaltres que ho desitgi pot ser-ho també! només cal que m'ho demani. La intenció és que tothom participi d'aquest blog, se'l faci seu, i aporti noves idees per al seu funcionament. Tingueu en compte que un bloc és com una pàgina web així que amb quatre nocions de codi html poden arribar a fer-se grans birgueries.

Només un parell de coses més. Per mantenir cert anonimat a la red, que pot arribar a interessar-nos, (sapigueu que per molt lliure que sembli la red també és molt fàcil de controlar...) intenteu no fer referències explícites als nostres noms o localitats. Penseu que amb el google poden trobar-nos facilment.

Per altra banda, i en aquet bloc, utilitzeu les etiquetes que estaràn al vostre abast a l'hora de posar posts. Quan disposem de moltres entrades seràn un ràpid recurs per a arribar a informació interessant de manera ràpida i eficaç. També qualsevol usuari pot crear-se les seves pròpies etiquetes. Jo proposo subcategories com (fotos, videos, quedades, suggerencies....)

Per cert, domens!!!! a veure si et pots currar una imatge xula per a encapçalar el blog i treure aquesta patranya que ens ofereix el sr. Blogger. Gràcies.
Vinga a disfrutar-ho.

2 comentaris:

Albert Oliver Serna ha dit...

Com t'ho curres Saito!
Potser es veritat que el blog és més útil que el foro. A veure si aconseguim que rutlli!

Merks Powa!

Saito ha dit...

yeah! ara estic intentant de maquejar el fondo i de colocar una imatge com a títol! a veure si ho aconsegueixo.