Breus:

Enllestit el tema de la nostra presentació! mireu-ho. Siusplau, passeu-me una imatge, una font, i digueu-me quin nick voleu dur.

dimarts, 20 de novembre del 2007

Sobre llicències

Ei Iceman!!! Moltes gràcies per haber-te'n fet càrrec del tema de les llicències i em sap greu que s'hagi complicat tant. Al final com heu solucionat el tema de les "especificacions tècniques"? en cas de que aconseguim la llicència, m'estas dient que hem pagat 23,23€ només per tenir permís per usar-les a Sant Just???? ep nois! quan assaltem el gwalden, doncs....? Perquè estan tant a la parra?? sabeu que les marcadores ( carrabines semiautomàtiques ) són considerades armes del tipus A? aquesta categoria és la mateixa que, per exemple, tenen totes les armes de foc!!!! tindrem llicència d'armes de foc, nanus!!! qué fort!!! sóm individus considerats una amenaça potencial contra interessos de l'estat!! ehehejeje! bueno... corta el rollo. També vaig dissenyar un logo per als Merks... us el presento... té pinta, una mica, de l'escut de la RAF (royal air force) britànica! jeje

Per cert! què us sembla el blog?? Domèns, plis plis plis... et penjo la banda del títol... podries trobar unes lletres més maques que les que tenim i fer-ne un titol nou?? S'ha de respectar al 100% el tamany de la imatge en buit que et presento!



clica la imatge per a obtenir la de veritat i el tamany real.
(715px llargada obligats, alçada lliure)



4 comentaris:

maklu ha dit...

No et flipis, no et flipis.
Dins de les categoria de 4a categoria tenim la opció A, que no es la mateixa opció A de la 1a, 2a o 3a categoria, així que per molt malament que em sembli, no podem portat les nostres 9mm amb parabelum a sobre.

Albert Oliver Serna ha dit...

Hostia!!! I ara que fem??
;)

Saito ha dit...

sempre ens quedarà la colt. ejeje

Visperas ha dit...

Algú ha anat a buscar la bombona de CO2?