Breus:

Enllestit el tema de la nostra presentació! mireu-ho. Siusplau, passeu-me una imatge, una font, i digueu-me quin nick voleu dur.

dilluns, 19 de novembre del 2007

TEMA LICENCIES

Bé MERKS, el tema és molt sencill, he anat avui a la poli municipal a veure si ja tenien les licències i, encara que m'han atès molt bé, la veritat es k no tenen ni puta idea de com ferlas ni si les han de fer ells.
Per començar necessitem les fitxes tècniques de les armes, ja me depenet de l'energia cinetica a la que surti la bola pel canó, que ha de ser < 24,2 J, es una licencia o una altre, a part de que potser l'ha de tramitar directament la guardia civil a Sant Andreu de la Barca. Per una altra banda, si ens la tramiten aquí, la licència nomès tindra validesa dins del recinte municipal on s'hagi tramitat, tenint d'anar a demanar un gui de transito de armas, art.67 del reglamento de armas, a la guardia civil si la volem trasladar fora del municipi.
A grosso modo és el que m'han dit, però millor ja quedarem per tal de que us expliqui amb més precissió el succeït.
No aneu a buscar les vostres licències xk us trobareu amb el mateix tema que jo així que espereu, com a mínim fins a tenir la fitxa tècnica de l'arma que haurem de demanar a la tenda on vam comprar les tippmann.
Apa ja ens veurem.

ICEMAN

9 comentaris:

Albert Oliver Serna ha dit...

Cago en tot! Com pot ser tan complicat??? Segur que s'empanen be aquests??
Bueno, ja ens explicaras Iceman, que sembla complicat...

Sarge

Saito ha dit...

ei nois!! La fitxa tècnica de la Tippmann la trobarem amb les instruccions... precisament té un apartat amb aquest nom... vaig a veure si el trobo

jordidom ha dit...

vale, a veure s iho solucionem, si no haurem de trucar a la tenda de Madrid, no???

maklu ha dit...

MERKS!!!!!!!
Per fi les licències ja estan del tot en marxa, m'ha dit el poli que quan les tinguin em trucara i que depenent de si ens hem de presenciar cadasqun o no, les podre anar a recollir totes jo o no.
En breu no serem del toto ilegals
jajajjajaja

Visperas ha dit...

Llavors tot bé? Les podrem treure fora de Sant Just i tal?

maklu ha dit...

Lo de treureles fora de sant just em mirara el poli com ho haurem de fer, perque per definicio d'aquesta licencia, es nomès vàlida dins el terme municipal de sant just.
aviam que ens diuen

Visperas ha dit...

Per cert, encara s'ha d'anar a buscar la bombona de CO2 al casal i pagar uns 40 i pico euros. Com està lo d'aquest diumenge? Jugarem amb els xifos? Tindrem llicència?

Visperas ha dit...

El gas val 26,55 euros que s'han de pagar allá. Jo amb lo dels karts no tinc massa temps per pillarla. El casal està obert fins les 9:30 o sigui que a veure si Rauels o Murillo podeu anar a pillarla. Ciao!

Albert Oliver Serna ha dit...

Doncs nois... HEM TRIUNFAT, amb el gas.... perque surt MOLT a compte... pero MOLT.