Breus:

Enllestit el tema de la nostra presentació! mireu-ho. Siusplau, passeu-me una imatge, una font, i digueu-me quin nick voleu dur.

dijous, 13 de desembre del 2007

Partida dissabte!

Nois!

El Sarge i jo ens preguntàvem si volieu jugar altre vegada aquest cap de setmana. De moment, els Xyphos segur que no s'apunten de nou i s'ha d'avisar als Lolos a veure que diuen. Em pensat que si som tots naltrus i els lolos podiem anar a Girona pq per lo vist han tirat avall Black Mesa, no hi podrem tornar. Estaria bé que tots escriviu aqui si us sembla bé jugar aquest finde i sotes quines condicions. No trigueu!
CORRECCIÓ: Els Xyphos sí que s'apunten i seràn 4.

3 comentaris:

Muri ha dit...

Ei, yo este finde me es imposible de nuevo, por conciertos y tal....da rabia, porq ya son tres semanas sin jugar. La verdad es q me iria mucho mejor la semana que viene, pero pegad muchos bolazos en mi nombre....

P.D.: ¿¿Qué es eso de que se cargan Black Mesa??¿La tiran abajo entera?

Saito ha dit...

No me creo que tiren black mesa! éso és un rumor de los de airsoft que se acojonaron cuando nos vieron llegar i proliferar como ratas... és un bulo!

Albert Oliver Serna ha dit...

Un colega meu va anar-hi dimarts per la preparació d'un rodatge i em va dir que estava mig tirat... o sigui que... Es cert. Hem trobat el dorado per perdrel el dia seguent... VAYA PUTADA!!!