Breus:

Enllestit el tema de la nostra presentació! mireu-ho. Siusplau, passeu-me una imatge, una font, i digueu-me quin nick voleu dur.

dimecres, 12 de desembre del 2007

Signes per als Merks!

He estat pensant un munt sobre la necessitat de crear-nos un bon llenguatge de singes per a jugar a paintball. La bona coordinació del grup en depèn , en una gran part, de si aquest sistema és simple, fàcil, sense ambigüetat, i eficient!

Practicant podem arribar a ser un bon equip, però serem un "gran" equip si, a més a més, contem amb un llenguatge que tots dominem a la perfecció. Millorant la coordinació farem un pas qualitatiu en el nostre nivell de joc.


Així que he començat a preparar un manual de signes propi. Hi he estat pensant força i crec que els signes indispensables seran: (a part m'agrada molt la fórmula dels binomis que varem parlar a black mesa)



Anar (direcció)
Cobrir (direcció/Area)
Mirar(direcció)
Escoltar(direcció)

Rally Point
Ajupir-se
Congelar-se
Silenci
Guanya angle de tir
Ajunteu-vos (posició a vista)
Separeu-vos (dposició fora de vista)
Flanqueja
Ok
no-Ok
Finestra, porta, escales, pis, cobertura
Ràpid
Lent
Espera
Retirada a millor posició
Amic
Enemic
Si
No
Pregunta?
...
escriviu-me si en trobeu a faltar alguna, sisplau!!!




2 comentaris:

Visperas ha dit...

Vaya Saito! Si que es una frikada pero em sembla de puta mare! Lo únic es que jo les reduïria molt. Crec que encara n'hi ha masses pq ens liem. Al principi, hauriem de començar amb pocs signes i anar afegint-n'he poc a poc a mesura que els necessitem. Per exemple: Escoltar no crec que faci falta pq dius tots els que van i ja està. Congelarse, silenci i ajupirse, per mi es un sol signe. No sé, coses així. Que en penseu?

Albert Oliver Serna ha dit...

Jo opino semblant. Em sembla una molt bona iniciativa, només ens hem de posar d'acord. Segur que serà super util per al big de febrer, on ens convertirem en llegenda, per cert... ;)