Breus:

Enllestit el tema de la nostra presentació! mireu-ho. Siusplau, passeu-me una imatge, una font, i digueu-me quin nick voleu dur.

divendres, 28 de desembre del 2007

Tema Culates per les Tippmanns!

Merks!!
Avui parlava amb en Sarge sobre la compra de les culates de les tippmann que tenim projectada. Si fa no fa, les culates chungues del "TP" no arribaran pròximament. A més a més, la qualitat de l'stock de TP ja és ben coneguda entre nosaltres. Per tant, proposo, sense més dilació,

Encarregar les Culates "originals" de Tippmann a Madrid, i entre el temps que triguen a portar les culates del "TP" segurament ja haguem rebut les encarregades. Si ho fem d'aquesta manera convindria fer una comanda conjunta. Què us semblaria??

Doncs, ja havent transcorregut mig dia, i havent-ho preguntat als MERKS,
Tant Sarge, com Muris, Maklu & Saito....
estem disposats a encarregar les culates a Estratego de Madrid.
Hi ha dos temes a tenir en compte.

1.- Per fer-les arribar abans del 6-G cal fer la comanda dilluns sens falta cosa que implica trobarnos i fer l'ingrés de l'import en una targeta.

2.- Les culates són del tipus "no transparents" per a A.C.T però ens les haurem de muntar nosaltres. Us hi atreviu?? Venen amb manual.

Si tot és correcte i no sorgeix cap dubte proposo que dissabte per la tarda ens trobéssim per enllestir tot el tema. O preferiu dilluns pel matí?

3 comentaris:

Albert Oliver Serna ha dit...

Per mi millor dilluns mati. De totes formes jo m'apunto, o sigui que si voleu quedar dissabte per parlar-ho ja em direu el que decidiu, el meu vot es per al si!

Saito ha dit...

Bueno... veient que ja sóm a dissabte per la tarda... ho posposem per dilluns al matí!!

maklu ha dit...

SIIIIIIIIIIIIIII
NO al TP!!!! fills de puta timadors
quedem dilluns i en parlem.
com has dit que eren les culates?
Si haguessin vingut al T també ens les haguessim hagut de montar.
dilluns al matí doncs.
per cert Saito, dema a la festa de la Neus no hi anire, ja que tinc dinar familiar xk es el meu sant i com pots compendre, no es per despreciar-vos, pero prefereixo quedarme amb la familia.
Dit això ja direu.