Breus:

Enllestit el tema de la nostra presentació! mireu-ho. Siusplau, passeu-me una imatge, una font, i digueu-me quin nick voleu dur.

dimarts, 22 de gener del 2008

MISIONS URGENTS DELS MERKS

Ei mercenaris!

A veure, obro un post nou per dir que els xyphos em van trucar per veure si ens inscriviem i deien que ells anirien aquesta setmana.
També em van dir que al març o així hi ha un altre big a valencia(diria), que és molt guapo, que si hi voliem anar.
Finalment, el Big és ja! Quan anem a comprar i a inscriure'ns? Hauria de ser aquesta setmana, la seguent a molt tardar. També hauriem de provar el material, perque sino ens veig a tots tirant les boles amb la ma!

Bueno, ja direu.

MERKS POWA!

10 comentaris:

maklu ha dit...

Estimat Sarge,
Jo estic d'acord amb tu, encara que aquesta setmana jo ho tinc complicat, ja que estic estudiant pels examens del 28 i 30 de gener.
Per altra banda, lo de probar el material, jo tinc perdues al remoto (quina cosa més extranya, oi!), així que si aneu a la TP em molaria que us enduguessiu el meu remoto perque solucionin ja aquest problema, que per que negaru ja m'està tocant els collons.
Per acabar, el tema del big de Valencia, em mola la idea.
Dit això m'acumiado desitjant que passi un bon dia
Atentament
Maklu

Saito ha dit...

Nois! havent-ho pensat força i esperant a l'últim moment possible per veure si tindria temps per participar al Big he vist que no podré anar-hi. Sí! una rallada. no vindré al Big de Febrer per allò que se'n diuen responsabilitats prioritaries... i en aquest cas ... ja està tot dit. Aupa Merks! La llegenda és a les vostres mans...

Qui vagi una mica perdut amb això de la "llegenda" pels que debuten que parlin amb Visperas i li preguntin sobre el primer rol en viu que varem fer al Japó Feudal... hi havia campesinos una mica extranys....

jordidom ha dit...

joder, saito! la mare que et va fer!!!! no ho sabia!!! quina pena, de veritat!!! uuummmffggh!

per cert, farem la preincripcio? o ho farem alla mateix pagant ua mica mes??

Albert Oliver Serna ha dit...

Hauriem de fer la preinscripció si podem, perque amb el que ens estalviem podem pillar 1500 boles més, que no és poc! També podriem quedar per chequejar material, per evitar imprevistos... El tema es que el big és aquest diumenge!
Be ready!

Visperas ha dit...

Hola a tots Merks!
Jo crec que estaria bé que fessim la preinscripció. Domenech, tu no et pots apropar a la tenda, fer la preinscripció i pillar una caixa extra? es que, si ho fem el diumenge, haurem de pagar 5 euros extra per persona i a més, la caixa allá també val mes pasta. Si no es el domenech, que hi vagi algu que pugui. Jo arribaré el dissabte per la nit. Vagi bé!!

jordidom ha dit...

Vale, jo la fare quan sapiga i em confirmeu que som aquests: Sarge, Muri, Maklu, Visperas i Domens. La faig per 5, correcte?? O al final ve el teu amic, Osorio?? I què compro, una caixa més? O dos i així ja les tenim?

Per cert, que avui ja estem a Dimecres, si em voleu trucar, millor, aixi ho solucionarem mes rapid i no haver d'esperar a que tothom miri el web etc...

Fem una cosa, si demà Dijous no hi ha novetats, aniré a fer preinscripció per 5 i compro una caixa, vale?

maklu ha dit...

Jo hi vaig fijo Domenech però jo crec que seria millor pillar 2 capses en lloc de una, a molt males si sobren boles, es parlava de un big a valència o sinò anem un dia a piera i les acabem.

jordidom ha dit...

ok.

Visperas ha dit...

Finalment no he pogut convencer a ningun mes pq s'apunti o sigui que seguim amb el plan. Us ve de gust quedar el dissabte per la nit per fer boca i ultimar els detalls, o veure una peli motivadora? Apa, nois!

Albert Oliver Serna ha dit...

Un altre cosa que s'hauria de fer és mirar com està el CO2, perquè la bombona porta mil dies al meu cotxe, i ves a saber... A demés em sembla recordar que no en quedava gaire... Hi haurà CO2 allà?
Podriem quedar el dissabte per el mati per fer uns tirillos i veure que tot està en ordre... que us sembla?

Per cert, a partir d'ara ja em podeu dir Nikolai, el de Promesas del este... VAYA PELADÍSSIM DE PAVOOOO!!!

Good bye "cosa nostra", arriba la mafia rusa!!!