Breus:

Enllestit el tema de la nostra presentació! mireu-ho. Siusplau, passeu-me una imatge, una font, i digueu-me quin nick voleu dur.

dimecres, 13 de febrer del 2008

cosa important!!!!!

Ei com va tot? espero que bé.
Aviam anem per parts com ja va dir un amic, dissabte que ve hi ha jam sesion al casal, és a dir, "festa al casal" o si més no una oportunitat per poder reomplir la nostra bombona de CO2 si així fos necessari.
La clau doncs seria anar al casal a dir que volem retornar una bombona per aconseguir-la plana.
La pregunta que ara us ve al cap és, i per què collons no hi vas tu? doncs la resposta es facil, estic malalt, i alguns pensareu que es la tipica excusa, pero és la maleïda veritat.
Així que quan abans millor seria bo i necessari comprovar bombona i apropar-se al casal si es requereix.
Dit això me'n torno al llit.

P.D. si voleu fer guerra bacteriologica, no dubteu en comentamu

3 comentaris:

Saito San ha dit...

La veritat és que se'ns ha passat dues bones oportunitats per reomplir l'ampolla. Hem d'assabentar-nos de quan hi ha la propera festa al casal i actuar amb conseqüència. Per cert qui té la bombona ara? i... molaria posar-se a pensar una manera per conèixer el nombre de recàrregues possibles. Apa.

Visperas ha dit...

Hola!

Jo crec que el que hauriem de fer es aseventar-nos segur de si l'ampolla está plena o buida segons el pes. Aixó es tan fácil com pesarla i preguntar al casal quan pesa plena o buida? I si ells no ho saben doncs trucar a la damm o enviar un mail.
De totes formes també penso que encara queda prou per una partida. I podriem mirar de buscar una data i un lloc on jugar. Jo proposo provar de convencer als grups que conéixem per anar a Tarragona tot el dia. Així, si ens quedem sense gas els hi podem comprar una mica.
Que en penseu?

Saito ha dit...

Genial! em moro de ganes per a guerrejar! Pel que fa al pes... l'ampolla porta gravada la tara i el pes Brut. Una simple operació ens donarà nocions de la quantitat romanent!

Paintball JA!