Breus:

Enllestit el tema de la nostra presentació! mireu-ho. Siusplau, passeu-me una imatge, una font, i digueu-me quin nick voleu dur.

diumenge, 2 de març del 2008

Data Canviada per la partida!


Salutacions Merks!

Ahir per la tarda, parlant amb el Sarge, i el Visperas, vam arribar a la conclusió que el cap de setmana del 8-9 no era del tot apropiat.

Per començar, el Sarge, tenia molta feina i s'abstenia de partcicipar i per altra banda el diumenge 9 és dia d'eleccions. No sé quin compromís tenim cadascun de nosaltres amb la política... pero potser ni als xyphos ni als altres els hi vagi del tot bé.

Per tant, tant al Sarge, com al Visperas, al domens, i a mi ens va bé jugar el caps de setmana següent al 8-9. Us va bé Maklu i Muris?

i per últim... si volem jugar a lo grande avisant als Xyphos i als Lou-lous! caldrà que algu els truki almenys amb una setmana d'antelació? Qui hi mantenia contacte? podeu trukar-los? en cas que no ens trukem... pero confirmeu qui truka per a que no passi allò de que , ja trukarà algú, al final no es truka.

Apa. Ens veiem aviat!

4 comentaris:

Visperas ha dit...

Per començar aquests que no escriuen, qué pasa, que no volen jugar?
Jo puc trucar els lolos el diumenge pero hauriem de saber quin dia jugarem. A mi m'es igual. Algu altre hauria de trucar a la resta de gent coneguda i un altre mirar el tema de les boles i organitzar una expedició.
Pues eso.

maklu ha dit...

EI!!!!!!!!
A mi em va be això de jugart el cap de setmana següent al del 8 - 9 així que dicidu on anem, o ja es tenia clar tarraco?
Bueno el fet es que vinguin els contricants que vinguin sense cap mena de dubte seran exterminats!!!!!

Saito ha dit...

Ok! a tothom li va bé jugar el finde 8-9! yeeeee!!!!!!

Aleshores. Fem Tarraco, diumenge 9? All day long!?

Jo m'apunto a l'expedició tenda!

Necessitarem gas tius! Jo miro si hi ha festa a la vista al Casal!

Visperas ha dit...

George! Fumat hem quedat que el del 8-9 no era apropiat. El finde següent es 15-16 de març. Pero cal que el Domenech i el Murillo exposin si els hi va bé, quin dia dels dos i a veure si algún pren alguna feina. Cal lo de les boles i trucar als altres. Jo truco als Lolos aquest diumenge 9 perque tinguin una setmana.