Breus:

Enllestit el tema de la nostra presentació! mireu-ho. Siusplau, passeu-me una imatge, una font, i digueu-me quin nick voleu dur.

dilluns, 17 de març del 2008

Montamos una gran partida?

Bueno, el titulo del post es retórico pq la respuesta es sí. La cosa es que és muy fácil. Elegimos la fecha de entre las propuestas en el blog de Sant Chus. Éstas son: 12 o 13 o 19 o 20 de abril. Si mireu aquesta página:
http://www.zonapaintball.com/foro/index.php?topic=10342.0
Veureu que, a part d'un Big massa proper, el de Valencia es el 26 o 27 d'abril. A mí, em ve molt de gust anar al de Valencia pq a l'últim m'ho vaig passar molt bé i els de Valencia semblen molt i molt frikies. El temps per la inscripció s'acaba i molaria decidir alguna cosa. Us prego que us comunique mitjançant aquest bonic sistema anomenat Blog dels Merks pq no haguem d'anar a correcuita. La info de la partida està aquí:
http://www.zonapaintball.com/foro/index.php?topic=13734.0
Té molt bona pinta.
MEEERKS!

9 comentaris:

jordidom ha dit...

jo no encara no sé si en aquesta feina dels caps de setmana que començo el 29 de març em donaran festes quan jo vulgui. Així que de moment no compteu amb mi!!!

Saito ha dit...

Compteu amb mi pel que faci falta!

Jo si que puc anar-hi!

maklu ha dit...

Yo me apunto fijo fijo.
Además podré traer el coche si hace falta.
Ya direis, aunque no hemos de tardar, ya que son 150 plazas limitadas, menos 50 que ya estan reservadas, asi que solo contamos con 100 plazas.
VAYAMOS A LA GUERRA!!!!!

Saito ha dit...

WAAAAAAAAAAAAAAAAR!

Per cert! ahir vaig veure "cartas desde Iwo Jima"... la guerra és una locura i pura loteria!

Visperas ha dit...

Bueno, Jordi i Raul, em sembla molt bé que estigueu tan motivats pq hi em d'anar per pilotes!!!! Bueno, hem de trobar al murillo i a l'oliver pq posin aqui la seva opinió ya. Y fer la inscripció de seguida. Jo marxo aquest diumenge o sigui que segurament la haureu de fer algun de vosaltres. Ja parlem!

Saito ha dit...

oks!

Dilluns arranquem el tema!
tenim fins dilluns per a que en Sarge i en Muris confirmin.10

Muri ha dit...

Post leído. STOP. Big game con buena pinta. STOP. Asistencia confirmada. STOP.

Muris

Saito ha dit...

Així doncs, de moment tots confirmats menys en Sarge. Incondicionals: Visperas, Muri, Maklu i Saito... pendents de les circumstàncies: Domens.

Saarge!! tu què faràs!

Aviseu-me si algú va a la tenda! vull arreglar el meu remot!

Albert Oliver Serna ha dit...

Ei gent!
Sorry per no dir res, es que estic a Paris i no he pogut escriure fins avui. Amb mi no conteu de moment que dema començo una nova feina i encara no en se les condicions( si haure de pringar algun finde o no...)En cas de que no, el mes probable es que m'apunti!