Breus:

Enllestit el tema de la nostra presentació! mireu-ho. Siusplau, passeu-me una imatge, una font, i digueu-me quin nick voleu dur.

diumenge, 16 de març del 2008

¡¡ Osor.... que se m'ha caigut el cotxe!!

REPORT DE BATALLA: Piera, diumenge 16 de març del 2008

Preciós matí al camp de Piera, les "Ardenas" de Barcelona... on 5 agosarats merks han sofert, amb valor i coratge, l'escomesa del més despiadats enemics...





Deixem-nos d'històries èpiques! ha estat un matí de paintball de costellada en un diumenge preciós de primavera. Hem estat 5 i parem de comptar... els Xyphos, últimament, no paren de buscar escuses per no afrontar l'inevitable de la derrota. I els Lolos, no s'han deixat veure el pèl.


Així que els Merks han posat a proba les seves habilitats, i s'han entrenat dignament en el clàssic 2 contra 2. Sí! Sarge, el 2 contra 2! perquè el maleït remot del Saito ha fallat des de bon principi sense arreglo a la vista.



Com a destacables, nomenaré la impecable punteria del Visperas, que estava fi com una agulla d'afaitar, imparable, imperturbable... amb un bon botí de dos bells headshots... i a força distància. També m'ha agradat força un moment de lucidesa d'en Domens (... anar a dormir tard... no permet estar tot el matí al 100%...) perque aquest moment, ha valgut per a mi, tots els elogis pròpis del que segueix una jugada de manual de tàctica!! Tot s'ha de dir que el mèrit és de tot l'equip! pero sé que el direktor era en Domens! ... la jugada en sí, han estat unes "tenalles" que han aconseguit per caçar-nos d'una manera súper neta, semblava casi, que sense esforç ni situacions de risc per l'equip atacant.

El Maklu, fidel al seu estil, s'ha marcat bolazos desicius. D'aquells que donen la victòria al seu equip. Amb fredor, càlcul... , amb paciència.

El Muris!! També s'ha sabut defensar amb dignitat. Mantenint l'enemic sota foc, pero amb mala sort en una càrrega cara a cara amb mi! que tot i disparar-nos un munt de boles... l'atzar ha volgut que en sortis perdedor...

I pel que fa al servidor?? doncs... no gaire de bo! Tot i que ha tornat a sentir-se eufòric després del parón de 2 mesos que feia que no jugava. Fem més partides!!! que la cosa no decaigui!


1 comentari:

Albert Oliver Serna ha dit...

Ei merks!

Ben jugat! Jo ja he comentat als xyphos a veure si poden el cap de setmana despres de setmana santa.. a veure si amb temps... Bueno, doncs res, que tinc les dents llargues veient les fotos!!! Quina enveja! Gràcies per la crónica Saito, ja que no vaig anar al menys m'entero de com va anar la cosa!

Aupa Merks!