Breus:

Enllestit el tema de la nostra presentació! mireu-ho. Siusplau, passeu-me una imatge, una font, i digueu-me quin nick voleu dur.

dimarts, 8 d’abril del 2008

26 Y 27 DE ABRIL 2008. 3º BIG GAME. La Leyenda GDG continua. I la nostra també.

Bueno, nois, ja estem aquí. No? Código de operación: Agua de Valencia. A veure, en principi sembla que tots anirem al big game de Valencia, no? Tot segueix així? Si algú ja no pot anar-hi que ho digui lo abans posible. Encara hi ha places pero ara es quan tothom comença a apuntarse. Es veu que el pabelló on es dormirà la nit del dissabte estarà obert desde divendres, amb lo cual hi ha la opció de anar-hi divendres per la tarda amb la calma i no fotre's el madrugón dissabte. I l'altre opció es sí fer-ho. En el cas de que hi anem tots, caldra'n dos cotxes i podríem dividir-nos Si al final no hi anem tots haurem de decidir quin dia hi anem o sigui que tothom parli o serà considerat MIA. En cuant a les boles, sembla que allà s'en podràn comprar de barates o sigui que no cal comprar mes de les que ja tenim. En cuant tot estigui aclarat, ingressem la pasta i ja està. Jo crec que podría posar un cotxe. I preferiria anar-hi divendres per la nit que dissabte pel matí. Us toca.

6 comentaris:

maklu ha dit...

Bién, pues vayamos a castellón a matarnos en un pantano con gente muy muy incluso diria muy friki.
Intentare traer el segundo coche yo, pero no lo sabre hasta el último moment, porque aunque parece una excusa de las veces que lo he dicho, mi abuela esta chunga, y como es lógico, si no hay otro coche para poder socorrerla, el mio se quedará en sant just.
No deberiamos demorarnos en las inscripciones!!!!!!!
Así que todo el mundo a comfirmar asistencia!!!!

Saito ha dit...

confirmo asistència! Necessito passar pel TP, algu ha d'anar-hi?


... a resoldre problemes de remot!

els que quédessim esteu disposats a anar-hi igualment? es per saber si fico la creu a l'agenda!

Saito ha dit...

a veure,

Saito, Maklu i Visperas, estan d'acord a sortir cap a València a partir de les 16:30h de la tarda.

El Muris no sap encara si tindrà el finde lliure, miralo muris lo antes que puedas??

Demà dilluns es fa inscripció

jordidom ha dit...

Efectivament, jo no puc venir!!! Mateu a molts valencians per deixar ben amunt la llegenda dels Merks!!! jejejee!!!

per cert, continuo recordant que jo tinc dos caixes de boles i que hauríem de quedar per donar-vos-les!!!!! MEEEEERKS!!!

Albert Oliver Serna ha dit...

Ep familia, jo el divendres no puc sortir a les 16 30 perque treballo i com que el dissabte no anire sol fins a valencia, lamento informar-vos de que haure de faltar a aquesta batalla.... Tots els meus anims per a l'equp Merk, deixeu l'estandard ben alt i que segueixi la llegenda!!!

Sarge.

Visperas ha dit...

Yep!
He parlat amb l'oliver i no vol marxar divendres. Podem aplaçar-ho a dissabte. En tot cas algú hauria d'anar a buscar les dos caixes de boles? Algún cotxe es pot passar per allà en breu? Pues res, només queda fer l'ingrés i ja està.