Breus:

Enllestit el tema de la nostra presentació! mireu-ho. Siusplau, passeu-me una imatge, una font, i digueu-me quin nick voleu dur.

dimecres, 29 d’abril del 2009

Ieeeee!!! Enguany a Ribesalves 2009 ha tornat a córrer la pintura!
Us deixo aqui un petit muntatge de fotos del big, sempre passa igual... anem al big i tornem amb una merda fotos que no veas. Això s'ha d'arreglar! l'any que ve s'ha de pensar bé, amb vídeo cam si cal.



Bueno, ja sabeu: Val més un gran atac pel flanc que una bona cobertura.

4 comentaris:

Albert Oliver Serna ha dit...

SLOMO ETS DEU! Sabia que no fallarias i posaries les fotos! Big game increible, no cal dir res més... Els Merks van guanyar-se un lloc al mon del paintball... i de quina manera! MERRKKSS!!! Estic mirant a veure quan juguen els franchutes, que van dir algo d'aquest finde... pero no trobo res... Tu te'n recordes Slomo?

Nerviosillo.

P.D: Maattthauseen! ;)

Saito San ha dit...

que ascu pavu!!! què cony és això de Schlomo!!! o "ets l'homo"! El merks som la tralla pero abans de que començem a fer-nos galloles uns als altres, molaria començar a ficar-nos en temes calents.

Necessitem un terreny!!!!


P.D: m'estava llegint l'informe de batalla de l'any passat. Aquest any no n'hi ha!

ajajaja... putu nerviosillo!

per cert, he decidit tornar a la configuració de sortida d'aire sota el mango, idea genial per cortesia de "Txer Nobile" i els seus pets ultrapudents que solia negar! Txernoo txernooo! i que tal el Leopardo i sus aros en los brazos?

Muri ha dit...

Mis moratones van remitiendo...lo que no os explique es que ya los tenia antes de ir al big game....ser aficionado al sado es lo que tiene.

En cuanto a lo del terreno, el oliver no quería comprarse una fábrica para despues abandonarla y que podamos jugar en ella? Estamos esperando que nos avises albert!!!

Visperas ha dit...

Jajajajaja Como me he reído acordandome de los motes!! El de nerviosillo y el de Schlomo, los mejores sin duda!! Nos vemos mañana!!!