Breus:

Enllestit el tema de la nostra presentació! mireu-ho. Siusplau, passeu-me una imatge, una font, i digueu-me quin nick voleu dur.

dimecres, 27 de febrer de 2008

Próxima partida

Bones a tots!
Ja va sent hora de que fem una partideta de paintball!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jo trobo que el finde en questió hauria de ser el del 8-9 de març pq ja mes no podem esperar. Llavors, per començar que tothom digui quin dia pot i quin no. Jo en principi puc els dos dies.
La següent part te a veure amb el lloc. A no ser que algú tingui el temps i les ganes de posarse d'ecplorador (tot i que molaria molt trobar un lloc a prop de Barna) nomes coneixem dos llocs. El bosc de Lolos o Tarraco amb els diferents teatres. Es cert que Tarraco val mes pasta pero aprofitant que el dia comença a allargarse crec que podriem anar-hi tot el dia i que ens cundeixi. També molaria convençer al máxim de grups possibles per asegurar-nos que en cas de que s'acabi el gas els hi poguem comprar a ells i per matar mes gent. Així està la cosa a veure si en dos findes ens veiem les mascares. A un cantó o altre del punt de mira.

4 comentaris:

Saito ha dit...

M'està perfecte el cap de setmana 8-9! i el meu vot incondicional és per Tarraco!! Toca acció nanus! i Lololàndia comença a conèixer's!

Ara caldrà organitzar-ho tot!

Saito ha dit...

Per cert!? no hi ha cap festa al casal a la vista?? ja sabeu per on vaig, oi?

Gas, boles...

Cotxes...

Qui fa d'assuntos exteriores... té dos setmanes... cal posar-se les piles si volem fer un ple!

Sarge ha dit...

Ei... Jo inicialment havia dit el diumenge pero ara no ho tinc del tot clar... No ho sabré fins a l´últim moment, però si puc m'apunto fijo, que tinc monazo. De totes maners el dia que puc es dissabre. Diumenge segur que no.

Muri ha dit...

Ei...ya empieza a haber monazo de paintball! A mi me va bien la semana que viene, cualquiera de los dos días.

Coche disponible tb. Ya direis!